Bijeenkomst Hervormingsagenda Jeugd 18 september 2024

Samen met jeugdhulpregio 'Een 10 voor de Jeugd' praten wij je graag bij over de ontwikkelingen rondom de Hervormingsagenda Jeugd (HVA). Op 18 september a.s. organiseren wij een informatiebijeenkomst in Theater De Schalm in Veldhoven om de laatste stand van zaken met je te delen en om met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Programma

12.30uInloopAanmelden bij binnenkomst. Koffie, thee en water staan klaar.
13.00uStart plenaire bijeenkomstHet onderwerp HVA wordt ingeleid, de programmaplannen worden gedeeld en er vindt een driehoeksgesprek plaats.
14.00uKorte pauze
14.15uStart gesprekstafelsAanwezigen gaan in groepen uiteen om deel te nemen aan twee gesprekstafels: normaliseren/vergroten van veerkracht en samenwerking/kwaliteit.
16.00uKorte pauze
16.15uPlenaire afsluitingWe bespreken de laatste relevante zaken plenair en kondigen de netwerkborrel aan.
16.45uNetwerkborrelTot 18.00 uur is er gelegenheid om, onder het genot van een drankje en hapje, met elkaar na te praten.

Genodigden

Voor deze bijeenkomst nodigen wij graag bestuurders en managers van gecontracteerde zorgaanbieders, verwijzers, medewerkers uit het voorliggend veld en de samenwerkingsverbanden onderwijs uit. Vanuit de jeugdhulpregio’s verwachten wij wethouders, beleidsambtenaren en inkoop- en contractmanagers.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.